ACA JÄRVENPÄÄ -RYHMÄ


Kokoontuminen

Aika: Kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17-19. 

Seuraavat kokoontumisajat: 

  • su 17.4 klo 17-19
  • su 29.5 klo 18.30-20.30
  • su 12.6 klo 17-19
  • su 3.7 klo 17-19

Paikka: Seutulantie 1, Järvenpää. Vanha roosanvärinen kivitalo. HUOM: Käynti Myllytien puoleisesta talon päädystä, EI Klubitalon ovesta. Paina summeria niin sinulle avataan ovi. Jos et löydä perille, sota 045 - 661 6775.  


Yleistä

ACA Järvenpään -ryhmä on kaikille avoin, kuten kaikki ACA-ryhmät. Ainoa vaatimus ACA:n jäsenyydelle on halu toipua vaikutuksista, jotka kasvaminen alkoholistisessa tai muulla tavoin toimintahäiriöisessä perheessä aiheutti.

Ryhmään voi vain ilmestyä paikalle, ennalta ei tarvitse ilmoittautua. Voit käydä ryhmässä aina kun omiin aikatauluihin sopii. Kannattaa tulla paikalle 10-15 minuuttia ennen ryhmän ilmoitettua alkamisaikaa, jotta voit rauhoittua ennen ryhmän alkua. 

Voit tulla ryhmään halutessasi anonyymina. 

Jos olet ensikertalainen voit mainita sen vetäjälle. Vetäjä kertoo sinulle tarkemmin ryhmän toiminnasta. Ensikertalaisten ollessa paikalla luemme  1. askeleen.  Omalla puheenvuorollasi voit puhua tai jättää myös puheenvuoron väliin jos tahdot. Ehdotus ACA-Järvenpää ryhmän rakenteeksi


1. Aloitus

2. Askeleen luku ja puheenvuorokierros

3. Tauko 

4. Perinteen luku ja puheenvuorokierros 

5. Lopetus 


Kuukauden viimeinen lauantai pidämme työkirjaryhmän. Työkirjakerralla käsittelemme Aca:n työkirjaa. Jos haluat työstää työkirjan tehtävää etukäteen, voit kysyä missä kohtaa menemme yhteydenottolomakkeen kautta. Työstäminen ei kuitenkaan ole pakollista, voit tulla ryhmään aivan normaalisti. 

Kuukauden ensimmäinen kerta pidämme asiakokouksen kokouksen alussa tai lopussa


Lämpimästi tervetuloa mukaan! 


Luo kotisivut ilmaiseksi!